Geplaatst op Geef een reactie

Een echte Wolhouder of goedkoop alternatief?

Halllootjes!

Nu ben ik een prachtige deken aan het haken. Een ledikantdekentje met de wafelsteek. Deze was bedoeld voor wanneer Robbin geboren zou worden. Ze heeft hem wel even bij haar mogen dragen, ook al was hij nog niet af. Blijft een fijne herinnering aan haar!

Nu zit ik zelf al die tijd eigenlijk al met een bolletje die weg rolt, van de bank. Heeeeeel onhandig…

Nu bestaan er van die mooie wolhouder en graag wil ik jullie ook die mogelijkheid aan gaan bieden. De houten Prym wolhouder!

De Prym wolhouder of wolspinner is een ideaal hulpmiddel bij het breien of haken. Zet je bolletje wol op de houten staak en de wolhouder zorgt ervoor dat de bol netjes afwikkelt tijdens het werken aan je favoriete project. De lagers zorgen ervoor dat het ronddraaien soepel gaat zonder dat er veel spanning op de draad komt te staan.

De wolhouder is van glad hout waar het garen niet aan kan blijven hangen en door de houtkleur ziet de houder er prachtig uit. Er zitten vier siliconen nopjes aan de onderzijde waardoor de wolhouder netjes op zijn plaats blijft staan tijden het breien of haken.

Deze houten Prym wolhouder kunnen wij je aanbieden voor €25,90!

Maarrrrrrrrrr weetje, een hobby moet ook wel beetje leuk blijven. Ik was bij de action en zag al vaker zo’n keukenrol houder staan. Deze had een verzwaarde voet. Ach het proberen waard niet? Gezien de keukenrol houder maar €1,99 kost!

En eigenlijk ? Het werkt ook gewoon! Vast niet zo soepeltjes en luxe als de Prym wolhouder, maar ach hij blijft staan als ik eraan trek en de wol wikkelt prima af.

Tada!

Alleen als je een hobbyist echt blij wilt maken en een luxe verjaardagscadeau wilt doen zou ik toch wel echt de Prym wolhouder geven hoor 😉

Binnenkort in onze shop!

Liefs,

Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.