Geplaatst op Geef een reactie

‘Op een roze wolk’

Ooohh mijn eerste gebreide dekentje is af! Het meisje moet nog geboren worden, maar dat duurt niet lang meer. Het dekentje ligt in ieder geval klaar!

Wat is hij mooi geworden! Achteraf had ik het dekentje eigenlijk nog wel wat langer willen/kunnen maken. Hij is nu ongeveer 65 cm breed en 80 cm lang.

Gebreide deken 3

 

Gebreide deken 4

 

Gebreide deken 2

 

Gebreide deken 1

 

Het dekentje heb ik gemaakt met drops Cotton Light. Erg mooi spul en heerlijk zacht, maar ik heb er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Tijdens het breien moet je goed opletten dat je alle draadjes meeneemt, dit splijt namelijk heel makkelijk! Maar omdat het zo’n mooi resultaat geeft en het breien steeds makkelijker gaat heb ik volgehouden! Stiekem ben ik een beetje trots…

Wil jij zelf ook zo’n mooi dekentje maken? Ik heb er een klein patroontje van gemaakt! Tegen een kleine vergoeding staat het binnenkort in de shop. Heb je nog nooit gebreid? Dan moet dit dekentje zeker weten lukken!

Heb je een dekentje met behulp van dit patroontje gemaakt en wil je het resultaat verkopen? Geen probleem! Maar verspreiding en kopiëren van betaalde patronen vinden we niet zo leuk!

Veel liefs,

Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.