Geplaatst op 1 reactie

Wat maakte ik deze week?

Deze week was ik in de ban van bloemen en onderzetters! Een tijdje geleden maakte ik er al een aantal (staan in de shop) maar mijn zus vroeg nog om een grotere onderzetter voor haar, dacht ik, bloemenvaasje. Eenmaal gegeven kwam ik erachter dat ze er een voor haar vissenkom wilde 🙂 Deze is dus te klein!

Eenmaal op dreef maakte ik ook dit setje: lekker tuttig!! Jammer genoeg is het roze op, dus meer worden het er niet.

De avond er na lagen deze op tafel: in pip kleuren!
De eerste foto is een beetje ongelukkig gemaakt, ze lijken niet even groot maar dat zijn ze wel! Weet nog niet wat ik hiermee gaan doen, misschien wel weggeven? Like onze facebook pagina of laat hier een berichtje achter en misschien zijn ze wel van jou! (als je mee wilt doen niet dit bericht like-en want ik kan niet zien wie dit geweest zijn!)

 

En dit weekend heb ik een saaie witte theepot een vrolijk opknapbeurtje gegeven! Die gaat mee naar mn werk..
Een bijpassend setje onderzetters kon natuurlijk niet achterblijven 😉

 

Alles bij elkaar geeft een vrolijk geheel!

Verder nog een update voor de schapenvachtjes, de witte is zo goed als gewassen. Maar het weer zit de afgelopen dagen niet echt mee dus met de rest nog niet echt opgeschoten. We hebben wel inmiddels een dame gevonden die ons spinles wilt geven! Ook hebben de beide zoessies een spinwiel gevonden..dus kom maar op!

Liefs Jolanda

1 gedachte over “Wat maakte ik deze week?

  1. Lekker bezig dames!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.