Geplaatst op 1 reactie

The beginning of…

de 1e laptoptas! En misschien wel de 1e give-away?

Voor het formaat heb ik mijn eigen laptop gebruikt, gelukkig heb ik zelf al een tas want deze is meer geschikt voor een minilaptop 😉 …Ik moet nog een hoop leren

Ook al is ‘ie nog niet af, toch even showen.


Omdat dit de 1e versie is en ik een heel klein cruciaal foutje heb gemaakt en op de binnenkant van de stof heb getekend, wil ik deze weggeven! Alleen de verzendkosten zijn voor jou. Dus; heb jij een mini-laptop en heb jij iets met roze met rode stippen en kun je mijn foutje vergeven, laat dan een berichtje achter of stuur een mailtje naar info@zoessies.nl !

Liefs Jolanda

1 gedachte over “The beginning of…

  1. Ik heb helaas geen mini laptop maar ik zou hem er bijna voor gaan aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.