Geplaatst op 2 reacties

Project ‘projecten afmaken’

Iedere haak-of breister zal het kennen. Ergens aan beginnen en halverwege ‘het project’ inspiratie (of gewoon zin) om wat anders te maken!

Grote dingen maak ik nooit af..zo ben ik begonnen met een kabelskaal, een vrolijke omslagsjaal, en 3 dekens! Nu moet ik zeggen, haken gaat bij mij sneller dan breien. Maar ze komen af! Ik heb me voorgenomen om niet aan iets nieuws te beginnen voordat ik tenminste één ding af heb!

20130526-153316.jpg

1 dekens is af 🙂 en deze is voor mijzelf! De warmte is nog ver te zoeken en hij staat zo mooi op onze zwarte bank. Een bruine deken die ik als ‘af’ beschouwde krijgt nog wat toeren erbij in knalroze en taupe, nog niet af dus.

20130526-153456.jpg

20130526-153734.jpg

Vrees dat de sjaals als laatst aan bod komen, alhoewel ik de kleuren van omslagsjaal zo leuk vind! Officieel was deze voor een nichtje, als kado..misschien volgend jaar dan 😉
Even een close-up van de achterkant, die is eigenlijk veel mooier!

20130526-153548.jpg

Het groen/blauw/wit dekentje vind ik ook zo mooi! Elke keer als ik zin en tijd heb dan brei ik een toertje. Wel fijn die afwisseling van kleur! Achteraf heb ik iets teveel steken opgezet voor een babydeken, uithalen vind ik zo zonde! Beetje afwijken mag best.

20130526-153710.jpg

Weer aan de slag!

Groetjes Jolanda

2 gedachten over “Project ‘projecten afmaken’

  1. Zou graag de maat van een babydekentje willen weten. Ik wil graag proberen er 1 te breien.

    1. Leuk dat je reageert! De grootte kun je helemaal zelf bepalen, 150 steken is ong. 50 cm. Zelf heb ik veel meer steken opgezet zodat hij lekker groot wordt!
      Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.