Geplaatst op Geef een reactie

Poseren met de paspop

Ik (Jolanda) heb een paspop aangeschaft! Staat alleen al heel cool in de woonkamer..

Hoor je tassen te showen op een paspop? Hmmmmm…*schouderophalend*

 

Klik op de foto voor grotere versie

De oranje tas met vogeltjes heb ik deze week gemaakt, erg leuk geworden! Mocht je nou ’s ochtends bergen post op moeten halen voor je werk: past hierin! Het is wel een handtas model, dus over je schouder dragen kan niet. Zit er nog aan te denken om er een schouderband aan te maken.

De ‘romantische’ tas heb ik al eens laten zien, maar omdat ik graag mn paspop wilde proberen hierbij nog een keer!

De tassen staan (nog) niet in de shop, maar bij interesse mag je altijd mailen!

Liefs Jolanda

Edit:

taaadaaa! ze past het 😉

Dit schort valt overigens wel onder het maatje ‘S’. Ik ben zelf rond de 1.67 m (met smokkel ;-)) en dus op mijn lengte gemaakt. Voor de zekerheid mijn vriend laten passen, en die is bijna 2m, maar dat past echt niet!
Ook heb ik de lengte van het hengsel waar je hoofd door heen moet (is daar een woord voor?) wat korter gemaakt, ik vind namelijk altijd die van de kookschorten uit de winkel te lang! Zo kun je em ook gebruiken als slabbetje tijdens het eten..

 

Klaar om naar een eigenaar te gaan! (tenzij je graag nog een vakje op de voorkant wilt, want die heb ik bij deze weggelaten)

Liefs Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.