Geplaatst op Geef een reactie

#mobiel!

Ooit wel eens foto’s van je mobiel laten afdrukken? Ik niet! Tot vandaag..
Na een tijdje zoeken op Google kwam ik uit op..Hema!

Toch wel enigszins sceptisch heb ik een aantal foto’s laten afdrukken. We zien wel wat het resultaat is. Al een paar dagen lagen ze klaar, maar omdat ik buiten mijn woonplaats werk heb ik nog geen tijd gehad om ze op te halen. Vandaag dus wel! Enigszins ‘gespannen’ maakte ik het grappige doosje open. En wat zijn ze mooi! Mooie grootte en goede kwaliteit! Hier scoort de Hema wederom punten bij mij (en ik ben al zo’n fan!).

Je kunt kiezen uit mini square, mini stretch, square en stretch. Ik heb gekozen voor de stretch omdat mijn foto’s normaal zijn genomen en zo, denk ik, toch het meest uit je foto’s haalt. En ik zie toch liever grotere foto’s dan mini’s. Persoonlijke mening!
Maak je liever vierkante foto’s dan kun je uiteraard beter voor de square of mini square gaan! Oh en je kunt kiezen voor een wit of zwart randje. Leuk als je van polaroid houdt!

Hema heeft ook een app. Helaas werkt die niet bij mij! Gewoon via de site bestellen dus. Ik heb nog een hoop foto’s op mijn mobiel, ze krijgen het nog druk met mij ;-).

Benieuwd naar de foto’s? Ik heb een paar vastgelegd!

IMG_0775-1.JPG

IMG_0780-1.JPG

IMG_0778-1.JPG

IMG_0779-1.JPG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.