Geplaatst op 1 reactie

Luiertas (what i call..daiperbag)


Deze week heb ik een aantal uurtjes gestoken in het maken van een…luiertas! Nee ik ben niet zwanger en heb ook geen kindjes, maar na mijn boodschappentas (shoppingbag) dacht ik het wel aan te kunnen nog een tas te maken, maar dan 1 met meer ‘functie’.

Ik moet eerlijk zeggen, hij is verdomd goed gelukt! Inclusief opbergvakjes voor allerlei baby-spul en flesjes.

 

 

 

 

 

 

De binnenkant met alle vakjes. En een handig zakje voor bijvoorbeeld een speentje of je sleutels!
Vond het erg moeilijk om een duidelijke foto van de binnenkant te maken, iemand tips? Mocht je een duidelijkere foto willen zien, geen probleem..gewoon even een mailtje sturen!

De strik aan de voorkant is overigens gewoon los te halen zodat er nog meer spulletjes in passen. Op de foto lijkt hij kleiner dan in het eggie. Oh en hij is pimpelpaars!

Ook heb ik van tafelzeil een tasje gemaakt waar precies 3 boterhammetjes in passen, dus deze is gelabeld onder  broodbakkie 😉 Hij viel in de smaak bij 1 van mijn collega’s, dus die loopt ook met een look-a-like burberry broodbakkie!

Interesse? Laat een berichtje achter of mail naar info@zoessies.nl

Liefs Jolanda

ps. de luiertas is verkrijgbaar voor E35,-

1 gedachte over “Luiertas (what i call..daiperbag)

  1. als ik een tip mag geven maak 2 kleine handvaten zodat je hem snel in je hand kan mee nemen de luiertas en 1 lang handvat zodat die om je buggy kan. dat vinden moeders heeel erg handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.