Geplaatst op 1 reactie

Het leed dat like-actie heet

Hoe gaat dat gezegde ook alweer? Bezint eer ge begint…

Vol goed moed en vooral heel veel zin begon ik aan de deken, gewonnen door Sophie. Ik had een mooie dikke soort wol uitgekozen in de kleur die zij had uitgezocht, grijs. Ik koos voor de granietsteek, want dat was toch het mooiste met het dikkere wol. Het begin was snel gemaakt!

En toen…kwamen er heeeeel veeeeeel dingen tussen door. Wat nieuwe bestellingen, VAKANTIE (!), drukte op het werk, nieuwe ideeën en als laatst een winterdip. Een winterdip! Normaal vind ik het heerlijk om na het werk ’s avonds op de bank te kruipen en te haken. Maar ik had echt nergens zin in. Jak!

Gelukkig trok Sophie zelf aan de bel en heb ik in rap tempo de deken af gehaakt. Maar ik ben er niet trots op. Schaaaaam.

Nu heb ik (gelukkig) de smaak weer te pakken. Nadat de deken af was ben ik op youtube naar filmpjes gaan kijken, ik wilde al heel lang een baby-vestje breien. Haken dat kennen we nu wel 😉
Ik vond dit filmpje om maar even ‘makkelijk’ te beginnen. Je moet wel goed luisteren en soms even terugspoelen, want ik heb bij de mouwtjes (bij het begin dus! ha ha) een fout gemaakt..ze zijn nu een beetje kort! Ik ben nu begonnen met poging 2 en daarvan zijn de mouwtjes gegarandeerd langer 🙂

Ik heb een poging gedaan om de deken op de foto te krijgen, maar sjeeeees wat is dat lastig zeg! Het vestje staat er overigens ook op. Zo komt die oude piano nog goed van pas. Klik op de foto’s voor een grotere versie.

Tot de volgende blog!

Ohja, check echt even onze webshop. Er staan wat meer garen en handige frutseldingetjes in. Superleuk! Mocht je nog iets missen of gewoon graag bij ons willen bestellen laat het dan even weten, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Liefs Jolanda

1 gedachte over “Het leed dat like-actie heet

  1. Nice sis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.