Geplaatst op Geef een reactie

Ingeschreven bij de KVK

Wel een hele goedendag!!

Een verhaaltje van onze kant. Wij (mijn zus Jolanda en ik Marjolein) waren al een tijdje aan het nadenken over het verkopen van wol in onze webwinkel.
Uiteraard is dat wel een hele onderneming! Na lang dubben, toch m’n grote Zoes over weten te halen om hoplakee in te schrijven bij de KVK.

Dit bleek ook veel makkelijk dan dat ik (Marjolein) in gedachten had.

2 juli hadden mijn zus en ik een afspraak bij de kvk in Enschede. Ik was stront zenuwachtig, als ik het zo mag zeggen! Om half 3 mijn werk verlaten. Ja wij werken hiernaast gewoon fulltime. Zus ophalen en hop onderweg naar Enschede.

Wij waren vrij optijd daar. Fijn zo’n navigatie! Het inschrijven was eigenlijk zo gepiept. Nogal rustig daar… zaten gewoon de krant te lezen bij de receptie. Uhm?? Ok!

Wij zijn dus vanaf nu officieel ingeschreven! Ons KVK nummer: 63662752

Wat betekent dit voor ons en jullie?
Juist! Wij kunnen wol gaan verkopen en ideal installeren en jullie verblijden met nieuwe haakpatronen ! Ik wil graag doorstomen en van alles inkopen etc en mijn zus trekt me gelukkig een beetje op de rem. Beetje te enthousiast dat ik ben!

Met trots kunnen wij jullie dan ook vertellen welke wol wij precies gaan verkopen. Namelijk de ByClaire wol. Super mooi katoen garen. Haakt heerlijk weg en in allemaal mooie kleurtjes. Daar word je toch gewoon vrolijk van!
Even een linkje naar de ByClaire wol: ByClaire wol, klik!

Na de afspraak bij de KvK.. op een werkelijk SUPER HETE DAG, hoop dat iedereen het overleefd heeft, zijn we nog even naar de MacDonald’s gegaan. Want ja daar hadden ze DE glutenvrije hamburgers. Helaas nog niet in Winterswijk, dus we moesten onze kans wel pakken!
De broodjes vond Jolanda nogal droog. Ik at hem vrij makkelijk weg. Ben denk dat droge glutenvrije brood al gewend 😉
Daar gekke foto’s lopen maken. We hebben werkelijk in de kreuk gelegen. Gut gut wat kunnen wij gekke bekken trekken!!
Maar uiteindelijk toch een vrij normale foto kunnen schieten hihi:

Wij zijn echt super blij dat we eindelijk die stap hebben genomen en nu gaat het echt beginnen!
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn!

 

Liefs Marjolein & Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.