Geplaatst op Geef een reactie

Het is alweer een tijdje geleden..

Maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten! We zijn in ieder geval weer online, helaas moesten we er even uit omdat we van hosting moesten wisselen. De shop is dus nog eventjes helemaal leeg, maar dingen bestellen kan altijd (!) via info@zoessies.nl

Op dit moment ben ik (Jolanda) met allerlei (baby)dekentjes bezig. Dat haakt zo lekker! Er moeten nog een hoop draadjes worden weggewerkt, maar dit is het resultaat tot nu toe. De afmetingen zijn ongeveer 75 cm bij 100 cm.

   
   

Laatst ben ik hier de kringloop ingeslopen. Dat is soms zo leuk! Ik ben helemaal niet zo kitscherig, maar toen ik deze kopjes/schotels zag was ik meteen verkocht! Zo mooi en lief tegelijk! En nog een speldje waar ik niet voor hoefde te betalen 😉

 

Verder heb ik ontzettend veel ideeen in mn hoofd, maar soms is het erg moeilijk om de tijd er voor te vinden. En (eindelijk) heb ik het breien opgepakt, leuk! 1 projectje is al af, lekker makkelijk en snel. Binnenkort maak ik er even een foto van.

Tot snel!

Liefs Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.