Geplaatst op Geef een reactie

Heb je even?

Verdorie, een heel verhaal getypt loopt mijn computer vast!

In het kort dan maar. Ik wil elke maand een nieuw project starten! Deze maand is het een omslagdoek! Het patroon vond ik hier.
Het resultaat tot nu toe:

Voor het idee voor de maand mei kwam ik via deze dame op het idee. Via via kwam ik op  haar blog terecht en sindsdien volg ik haar! Ik had alleen nog geen lampenkap..dus op naar de kringloop! (he vervelend)

Mijn buit:
 

 

Een lampenkap, een delfts wit vaasje, oud boekje met haakpatronen en 2 lapjes stof. Hartstikke leuk! In het boekje staan alweer wat projecten voor aankomende maanden 😉 (zoals het langwerpige tafellopertje in superroze! jaaaaa!)

Het is een wonder dat ik nog niet met de lampenkap ben begonnen, ik heb er eigenlijk ook nog geen wol voor! En welke kleur zal ik kiezen?????

Als ik ergens mee begin stort ik me er dan ook volledig in/op. Vorige maand was mijn zus jarig en zij heeft veel paars in huis en omdat ik altijd graag wat zelf-gemaakts wil geven bedacht ik een paar onderzetters! Ik was niet meer te stoppen. Het resultaat:

1.  2.   3.

4.  5.  6.

 

Foto 1: de onderzetters voor mn zus, not for sale!
Foto 2: onderzetters ‘Old Fashion’, kleuren 2x olijfgroen, 2x oranje, 2x mosterdgeel.
Foto 3: onderzetters ‘Helemaal Nu’, kleuren 2x knalroze, 2x zachtgeel, 2x mintgroen/blauw
Foto 4: onderzetters ‘Regular’, kleuren 6x muisgrijs
Foto 5: onderzetters ‘Regular’, kleuren, 4x zacht roze, deze onderzetters zijn van dikkere wol gemaakt
Foto 6: onderzetters ‘Regular’, kleuren, 6x grasgroen

De onderzetters zijn natuurlijk te koop! Maar omdat de shop (nog) niet opnieuw is ingericht kun je ons gewoon even mailen!
4 stuks zijn E4,50 en 6 stuks zijn E5,95, excl. verzendkosten.

Ook mijn nichtje was nog jarig! Dolle boel. Zij heeft natuurlijk haar kado’s zelf uitgezocht, maar toch wilde ik graag nog wat voor haar maken! Op mijn to-do lijstje stond nog een deurhanger, kado! Het idee voor het vogeltje vond ik hier. Heb er nog een zoessies draai aangegeven en de vogeltjes heb ik opgevuld voor het wat vollere effect! Klik trouwens op de foto’s voor een groter voorbeeld.

 

 

Zo ging ik met leuke kadootjes naar de verjaardagen! Afgelopen dagen erg druk mee geweest dus, niet helemaal zonder gevolgen want ik heb al een week pijn in mn hand. Toch maar even rustig aan met de haaknaald (vreemd want ik heb de addi swing!)

Vandaag had ik het huis voor mijzelf alleen, tijd voor klusjes! Aangezien ik mn hand niet teveel moet belasten…
Via marktplaats heb ik een buikkastje gekocht, vandaag opgehaald. Erg leuk! Deze man heeft gewoon 3 grote hallen vol met ouwe meuk, kan het niet anders noemen. Fantastisch! Ik hou em in de gaten! (ik moet er namelijk nog zo een hebben)
Nu ziet het kastje er nog zo uit:

Hopen dat het morgen niet regent, dan gaat namelijk de schuurmachine erover heen! Heb alle greepjes er inmiddels afgesloopt, wat een gedoe. Ik denk dat dat ik er andere knoppen op ga zetten, dus mocht je interesse hebben in de afgebeelde handgreepjes, let me know!

Zo dit was het voorlopig wel even. Binnenkort mijn zusje maar even op de webshop gooien zodat we die ook eindelijk weer eens kunnen vullen. Er zit nog genoeg in mijn hoofd in ieder geval!

Tot snel!

Liefs Jolanda

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.