Geplaatst op Geef een reactie

Een opdracht en een probeersel

Een paar weken geleden heeft een jeugdvriend aan mij gevraagd of ik een kraamkado wilde maken. Na een paar foto’s met voorbeelden is de keuze gevallen op een uil! Omdat ik zelf al een beeld in m’n hoofd had hoe deze er uit moet zien ben ik aan het haken geslagen. Volgens mij ben ik wel 100x opnieuw begonnen! Maar de aanhouder wint 😉

Hij krijgt nog een paar mooie vleugels en een paar oren en dan vliegt hij naar z’n nieuwe eigenaar! Ik hoop dat je ‘em mooi vindt..

 

Tussendoor heb ik nog wat nieuws gehaakt, een bloemetje als sleutel- of tassenhanger.

 

 

 

 

 

* in de webshop kan het voorkomen dat er een aantal foto’s het niet doen. Dit is helaas nog een ‘bug’ en proberen we zo snel mogelijk op te lossen! tip: de afbeelding krijg je wel te zien als je er op klikt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.