Geplaatst op Geef een reactie

Een greep uit ‘de nieuwe collectie’

Ook ik, Jolanda, zal zo af en toe een berichtje plaatsen! Eigenlijk heb ik al een bestaande blog, maar deze zal langzaam naar onze eigen site verhuizen 😉 voor de berichtengeschiedenis kijk eens op www.achterhookster.blogspot.com

Van het weekend nog gauw aan een Nijntje gewerkt. Deze had ik al gedeeltelijk af, maar zoals velen weten blijf het in elkaar zetten een struikelblok! Maar ik moest er toch aan geloven, want we gingen het jongetje ontmoeten voor wie het Nijntje bedoelt was. Het resultaat:

Het slabje moest en zou ik er ook nog aan maken. Helemaal geen idee hoe ik dit ging doen, maar ik herinnerde mij ineens de Monchichi, een knuffeltje van vroeger, die had ook een klein slabje. Dus ik op mijn kop in de kelder de dozen in! (gelukkig wist ik waar die lag). Perfect voorbeeld! De K (van Koen) heb ik er met de naaimachine opgestikt.

Verder ben ik nog druk geweest met:

Tamponhoesjes met een hippe binnenkant

Sigarettenhoesjes:

Iphone-hoesjes met een hippe binnenkant

 

Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze in onze shop komen! (met uitzondering van het Nijntje). Mocht je wat leuks zien laat het me even weten.

Groetjes Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.