Geplaatst op Geef een reactie

Even een blogje zonder foto’s

Het wordt weer  tijd voor een blogje, na een redelijk lange (radio) stilte. Soms lopen de dingen iets anders dan je zou willen, maar..nu weer tijd voor vrolijke en leuke dingen!

Dingen die me blij maken, dingen die me rustig maken..haken, breien, achter de naaimachine, het maakt eigenlijk niet uit zolang ik maar creatief kan en mag zijn!

De afgelopen periode heb ik vooral zitten breien, breien en nog eens breien. Ik vond bij Cozythings een leuke omslagdoek. Met wat kleinere breinaalden en 3 bollen wol is het uiteindelijk een sjaal geworden. Erg fijn zo’n dik gewaad om je nek. Op dit moment  staat er nog 1 op nog kleinere naalden, met hele vrolijke kleuren. Het breit zo lekker weg! Wie weet maak ik er voor de zomer nog 1, lekker luchtig..

Verder heb ik op verzoek nog een handig zakje gemaakt voor allerlei snuisterijen. Ik hoefde niet lang te zoeken, op de site van Eloleo vond ik een makkelijke werkbeschrijving! Voor op onze nieuwe bank heb ik nog wat kussenhoezen gemaakt van de mooie en welbekende stofjes van I.kea! Het was even om te proberen, want ik wil eigenlijk wat anders maar voordat ik mooie en dure stoffen verpest…. (zelfkennis!)

Voor mn lieve zusje heb ik voor haar verjaardag wat armbanden gebreid, wat leuk om te doen!!! Patroon komt van A la Sascha!

Ik moet even door mn foto’s neuzen wat ik nog meer heb gemaakt, stiekem maak ik toch best veel zo even tussendoor.

Omdat de Sint weer in het land was en m’n schoonmoeder 1 van de stofjes zo leuk vond heb ik knutselpiet gespeeld en er ook nog 1 voor haar gemaakt.  Veel leuker om te doen, kadootjes voor andere maken.

Nu maar weer eens bedenken wat ik nu ga maken.*droomt* Kussenhoesjes, gehaakte dekentjes, omslagdoek, sjaals, mutsen, handwarmers……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.