Retourneren

Wil je jouw aankoop retourneren?

Indien je jouw aankoop wil retourneren, neem je per e-mail contact met ons op: info@zoessies.nl. Geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Zoessies gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

Voorkom hoge verzendkosten bij retourzending

Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Dit omdat de verzendkosten van vacuüm verpakte garen hoger zijn wanneer deze uitgepakt worden geretourneerd. Hiermee voorkom je hoge verzendkosten bij een retourzending.